SNÍDAŇOVÁ SMĚS MANGO-BAOBAB BIO
Detailní popis produktu
Použití: 4 velké polévkové lžíce (cca 60 g) zalijte teplým (do 42 °C) rostlinným či běžným mlékem anebo vodou. Zamíchejte a čekejte 2 min. Přidejte plátky čerstvého ovoce (banán, jahody, jablko, apod.). Lze dosladit sirupem z agáve či kokosovým cukrem. Směs lze přisypat do jiné, např. cereální kaše a zvýšit tak její nutriční hodnotu, přidat do jogurtu, apod.
Složení: bio pohanková krupice, bio bezlepkový oves naklíčený – vločky, bio naklíčená pohanka, bio lucuma, bio kokosový cukr, bio mango (lyofilizované) (6 %), bio baobab (3 %)
- raw
- pocit sytosti
- bez lepku
- obohaceny o superfoods
BLIŽŠÍ POPIS JEDNOTLIVÝCH INGREDIENCÍ:
Pohanková krupice
Obsahuje vysoké množství pomalu vstřebatelných sacharidů a dále bílkoviny s komplexnějším složením než obiloviny. Přirozeně obsahuje řadu minerálů a vitamínů.
Vločky z bezlepkového a naklíčeného ovsa
Ovesné vločky jsou bohaté na pomalu metabolizované sacharidy a jsou přirozeným zdrojem minerálů a vitamínů. Navíc oves ve snídaních ISWARI je bezlepkový a naklíčený!
Mango
Mango je tropické ovoce, plod mangovníku. Přirozeně obsahuje řadu vitamínů, minerálů a vlákninu. Obsahuje malé množství tuku a sodíku.
Baobab
Baobab zraje a zároveň se i suší na stejnojmenném africkém stromě, který je někdy nazýván "stromem života" kvůli jeho neobyčejným nutričním vlastnostem.
Lucuma
Ovoce z Peruánských And. Patří mezi dnes zapomenuté plodiny, přestože kdysi bývala ceněnou potravinou Inků. Má lahodnou krémovou chuť s jemnou příchutí vanilky. Je bohatá na pomalu vstřebatelné sacharidy, přirozeně obsahuje železo.
Naklíčená pohanka
Naklíčená neloupaná pohanka je stravitelnější, protože při klíčení se aktivují enzymy a štěpí organické látky. A navíc naklíčená pohanka báječně chutná a křupe :-).
Ø Výživové údaje ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota | 1534 kJ / 362 kcal |
Tuky | 2,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g) |
Sacharidy | 76,0 g (z toho cukry 11,7 g) |
Vláknina | 1,9 g |
Bílkoviny | 8,3 g |
Sůl | < 0,03 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.